Nieuws en socials

Senzy by nature in het nieuws

Senzy by nature in het nieuws

De week van 14 t/m 20 juni 2021 is de week van de HSP. In deze week zijn activiteiten door het hele land georganiseerd rondom hoogsensitiviteit. Mijn doel is om het werk als kindercoach en hoogsensitiviteit onder de aandacht te brengen, zodat er meer herkenning en erkenning komt. Daarom maakte ik deze pagina waar je alle nieuws en socials van Senzy kunt teruglezen. In juni 2021 is er een artikel geschreven en gepubliceerd op nieuws.nl. In deze link kunnen jullie verder lezen…

De activiteiten die ingepland staan, zijn o.a. vermeld op de website van de weekvandehsp. In de spotlight staat de Senzy walk, een wandel coaching voor kinderen in diverse thema’s. Kijk voor meer informatie onder Senzy Activiteiten.

Alles van de sociale media (socials)

Om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle informatie rondom Senzy by nature, kindercoach en hoogsensitiviteit heb ik 2 diverse social media kanalen opgezet (mijn socials).

Op facebook plaats ik de links naar mijn blogs. Instagram is om mijn werk als kindercoach in beeld te brengen.

Op tiktok ga ik de komende tijd regelmatig filmpjes plaatsen over de Senzy Walk. Op deze manier hoop ik hier veel kinderen mee te bereiken die houden van wandelen, praten en uitdagende opdrachten in diverse thema’s. 

 

 

nieuws en socials