Blog berichten

Lees gezellig verder...

Ik neem jullie, in mijn blogberichten, mee in de wereld van kinderen. Hoe ervaren zij de wereld en hoe kunnen wij als ouders/verzorgers ervoor zorgen dat zij rustig en ontspannen opgevoed worden? Ik  geef jullie tips & tricks hoe wij sommige zaken aan kunnen pakken. Ook deel ik theorie zodat jullie nog beter begrijpen wat een kindercoach doet en waarbij ik kan helpen.  

Ik hoop dat mijn berichten met net zo veel plezier gelezen worden als dat ik ze schrijf. Als het vraagtekens geeft of als jullie opmerkingen hebben dan hoor ik deze graag via het contactformulier.

blog
complimenten Senzy

Complimenten

Complimenten geven en ontvangen bij kinderen. Wat werkt wel en wat niet? Hoe pak je dit het beste aan? Tips & Tricks door de kindercoach.

Lees meer...
Duidelijkheid

Duidelijkheid

Waarom heeft een kind duidelijkheid nodig en hoe pak je dat aan zonder te overdrijven? Lees meer...

Lees meer...
Senzy oplossingen

Oplossingen

Oplossingen kun je je kind prima zelf laten bedenken. Sterker nog...dit bevordert hun zelfvertrouwen enorm. Weten jullie hoe dit moet?

Lees meer...

Leuk dat je reageert...