Wat kan ik als kindercoach aanbieden?

Er zijn al behoorlijk wat kindercoaches, maar ik ben van mening dat er niet genoeg kunnen zijn. Er zijn nog veel kinderen die onze hulp kunnen gebruiken. En veel kinderen die een mooie toekomst verdienen en deze toekomst met een vertrouwen in zichzelf tegemoet horen te gaan.

Bovendien heeft elke coach een andere visie en werkwijze en is ook elke coach uniek in zijn/haar benadering.

In mijn verhaal laat ik jullie zien welke route ik heb afgelegd om te komen waar ik nu sta. 

In mijn visie en werkwijze  lezen jullie vanuit welk uitgangspunt ik de coaching geef.

En in het onderdeel vraag en aanbod zien jullie mijn tarieven. 

Als dit alles past bij jullie hulpvraag, visie en manier van leven dan zou ik heel graag met jullie in contact komen.

Ik hoop hiermee veel kinderen en hun ouders te gaan steunen en adviseren…

puzzelstuk Senzy